Mighty Girl: bestevenninna på nett

Maggie Mason, aka Mighty Girl, er en amerikansk livsstilsblogger. Hun er også ei av internetts kuleste damer.

Lenge før alle bloggere i Norge med respekt for seg selv begynte med «Day Zero Project» slik at de kunne rope YOLO, satte Mason seg ned og skrev sin «Mighty Life List». Her skal ikke alle målene nås i løpet av en begrenset tidsperiode på et år eller tre, men i løpet av livet. Noen av målene er enkle, som å krysse grensa mellom USA og Canada, mens andre er mer ambisiøse, som å fjerne miljøgifter fra naturen og maten vår. Hun har satt opp mål for hva livet hennes skal være, og oppfordrer andre til å gjøre det samme gjennom seminarer og samarbeid med store firmaer. Målet er å hjelpe andre til å leve bedre liv, rett og slett.

Men for alle oss andre som ikke har skrevet ned alt vi vil gjøre før vi dør, er hun alles bestevenninne. Hun er den venninna som alltid har lest en god bok hun vil fortelle om, men også venninna som forteller deg at måten du lever på, den er ikke bra og du fortjener mye bedre. Det er alt fra å inspirere deg til å rydde i skapet ditt selv om hun forstår at det er vanskelig å kaste klær du er knyttet til til fortelle deg alt hun skulle ønske hun visste da hun var 20. Min favoritt er nummer 18:

Don’t be intimidated. World travelers are just people who bought plane tickets. Pulitzer Prize winners are people who sit alone and write. You can break the most profound accomplishment down to a series of mundane tasks.

Å lese bloggen hennes er som å få en vitaminsprøyte. Jeg leser bloggen hver gang jeg føler meg hjelpeløs og hver gang jeg tenker at dette får jeg ikke til. For hun er ikke overfladisk, slik som så mange andre livsstilsblogger, og snakker ikke i klisjeer eller slagord. Maggie vet at livet ikke alltid er så lett. Men det betyr ikke at man er hjelpeløs.

Hvem er din heltinne på nett?

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Mighty Girl: bestevenninna på nett

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s