Leseåret 2014

Januar er måneden for en ny start, nytt medlemskap hos SATS og et bedre liv. Som et ledd i et nytt bedre liv puster noen av støvet av Krig og fred og sukker kanskje tungt over tykkelsen av tre bindene. Andre sverger at de skal de skal lese mer Homer, jeg har bestemt meg for å lese Proust. Ellers har jeg ingen planer eller lister, siden jeg ikke greier å følge dem heller. Inspirert av Bjørg fra mellom linjene har jeg tenkt til å gå løs på bøker fra bokhylla mi, for der har det hopet seg opp med uleste bøker i løpet av 2013 (og 2012). Og da tror jeg at jeg skal ha noe å lese fremover.

Så hva med dere, hva er deres leseplaner for 2014? Er dette året du skal komme deg gjennom Krig og fred? Eller synes du leselister er litt teite? Å avslutte et blogginnlegg med spørsmål er så 2011, men jeg er nysgjerrig på leseplanene, eller mangel av slik, til våre lesere.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Personlig og merket med , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Leseåret 2014

  1. Karoline sier:

    Har ikke så mange konkrete leseplaner, men har teoretisk sett et mål om å lese hele Oz-serien til L. Frank Baum (har dem jo på Kindle allerede, alt er klart for lesing) i løpet av 2014 =D Ellers så har jeg satt meg mål på Goodreads om å lese minst 96 bøker i år! Bøker ❤ Og jeg skal selv prøve å få lest en del uleste bøker i hyllene mine og få levert en del bøker til Fretex for å få bedre plass til nye bøker igjen.

  2. Linn Strømsborg sier:

    Jeg pleide å ha som mål for leseåret at jeg skulle bikke 100 leste bøker. Jeg klarte det en eneste gang, i 2005. I 2013 leste jeg under 50 bøker, så målet mitt er først og fremst å lese flere enn i fjor. Og mange fra hylla mi. Flere enn jeg kjøper eller låner på biblioteket. Av konkrete planer har jeg ikke så mange, ingen klassikere jeg føler jeg må gjennom eller lignende, tar det på sparket. Men når snøen kommer, har jeg en drøm om å lage haugevis av kopper med kakao og pløye meg gjennom Harry Potter på nytt. Jepp jepp jepp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s